DA ODGOVORI BRŽE STIGNU: Održana prva sednica Komisije za predstavke Skupštine grada

Z. GRUMIĆ

08. 10. 2020. u 07:55

KOMISIJA za predstavke i predloge u novom sazivu Skupštine grada Novog Sada nastaviće ustaljenu praksu prijema građana svake prve srede u mesecu a ukoliko se za to ukaže potreba, biće omogućeno da Novosađani svoje žalbe, pritužbe ili druge sugestije iznose Komisiji i dva puta mesečno.

ДА ОДГОВОРИ БРЖЕ СТИГНУ: Одржана прва седница Комисије за представке Скупштине града

Foto Z. Grumić

To je na jučerašnjoj prvoj sednici tog skupštinskog tela istakla Jelena Crnogorac, predsednica Komisije koju sačinjavaju predstavnici svih odborničkih grupa u novosadskom parlamentu.

- Nastojaćemo da građani što manje čekaju na prijem u Skupštini a posebno da što brže dobiju odgovore od nadležnih na svoje žalbe, molbe sugestije, predloge... - izjavila je za "Novosti" Jelena Crnogorac, odbornica SNS, koja je na čelu komisije zamenila Marka Jovanovića, predsednika u prethodnom skupštinskom sazivu, takođe naprednjaka.

Foto Z. Grumić

Ona će, kako je dodala, predložiti svojim kolegama, članovima komisije, da sednice održavaju jednom nedeljno kako bi na pristigle predstavke u pisanoj formi odgovorili u što kraćem vremenskom roku, odnosno prosledili ih javno-komunalnim preduzećima, ili drugim institucijama, ustanovama ili organima koji su nadležni za rešavanje navedenih problema građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)