URUČENJA U NEDELJU: Odbornici iz Paraćina doneli odluke o priznanjima grada

Z. Rašić

25. 09. 2020. u 23:23

Povodom praznika opštine Paraćin, 27. septembra, odbornici su na predlog skupštinskog Odbora za nagrade i javna priznanja doneli odluku o ovogodišnjim dobitnicima.

УРУЧЕЊА У НЕДЕЉУ: Одборници из Параћина донели одлуке о признањима града

Foto Z. Rašić

Priznanja će biti uručena na svečanoj sednici Skupštine u nedelju, 27. septembra, a kako je obrazložio predsednik Odbora Zvonko Carević, bilo je malo vremena za predlaganje, ali su svi prispeli predlozi bili kvalitetni i prihvaćeni osim predloga za zvanje počasnog građanina Paraćina koji je odbijen jer nije bilo vremena da se traži saglasnost ministarstva.

Poznata paraćinska firma “Juhor” koja se bavi proizvodnjom četki i eko otirača za veliki jubilej – vek postojanja, nagrađena je Zlatnom plaketom; Srebrnu plaketu dobilo je Društvo za negovanje tradicije “Petrus” Zabrega za 70 godina postojanja, a Bronzanu plaketu - Košarkaški klub “Paraćin” za jubilarnih 50 godina.

Za dobru saradnju sa Opštinom na različitim poljima Ambasada Egipta u Beogradu i Fond dijaspore za maticu sa svojim fondacijama “Sanja Milenković” i “Hildegart Hili Kesler” nagrađeni su Zahvalnicom, kao i TP “Milić metal”.

Skupština opštine Paraćin dodelila je i devet diploma i to: dugogodišnjoj radnici i direktorki u PIO fondu Violeti Todosijević iz Stubice, poljoprivredniku Ivici Stanojeviću iz Striže, paraćinskoj književnici Mileni Stojanović, Muzičkoj školi “Milenko “Živković”, Opštinskoj organizaciji slepih, učenicima Tehnološke škole Tijani Spasić i Đorđu Mošorincu, šahistkinji Anastasiji Grozdanović, policijskim službenicima Bobanu Stevanoviću i Radoljubu Milenkoviću i Klubu košarkaša u kolicima “Tigar”.

Dodeljene su i tri pohvale - psihologu OŠ “Radoje Domanović” Jasmini Stankov Ilić, Dragani Vasić zaposlenoj u Opštinskoj upravi i regionalnom instruktoru Fudbalskog saveza Srbije Bobanu Laziću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar