NEVEROVATNE SLIKE IZ KRALJEVA: Automobili plivaju, za samo 3 sata palo 20 litara kiše po kvadratu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 08. 2020. u 10:25

VELIKA količina padavina poplavila je ulice u Kraljevu, a u pojedinim delovima grada potopila je i automobile.

НЕВЕРОВАТНЕ СЛИКЕ ИЗ КРАЉЕВА: Аутомобили пливају, за само 3 сата пало 20 литара кише по квадрату (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

U samom Kraljevu gradske ulice bile su prepune vode koju ne može da primi atmosferska kanalizacija, pa su se automobili otežano kretali, objavio je kraljevački Krug.

Više od 20 litara kiše po metru kvadratnom sinoć je palo u Kraljevu za samo tri sata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru