ZABAVA ZA SVE: Festival u niškoj Tvrđavi za sve generacije - koncerti, predstave, luna park, hrana i piće (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

12. 06. 2024. u 19:16

OD četvrtka, 13. juna, do nedelje, 16. juna u niškoj Tvrđavi biće održan festival Niš week koji spaja muziku, zabavu, sport, hranu i piće.

ЗАБАВА ЗА СВЕ: Фестивал у нишкој Тврђави за све генерације - концерти, представе, луна парк, храна и пиће (ФОТО)

Foto D. Miljković

U Tvrđavi će biti postavljen luna park, biće održane radionice za decu, sportska takmičenja, na Letnjoj pozornici će biti organizovane predstave za decu i odrasle, a na platou koncerti Sergeja Ćetkovića, Harija Mata Harija, Abba ring-a, dok će se u nedelju pratiti fudbalska utakmica između Srbije i Engleske.

Kako kažu organizatori, biće 15 najrazličitijih zona za sve uzraste - street food zone, zona za vino, pivo, slatkiše, nacionalne prizvode, zabavu, sport i muziku...

Ulaz je slobodan za sve zone, osim glavnu binu gde će 13. juna nastupati Hari Mata Hari, 14. juna Sergej Ćetković, a 15. juna će nastupiti tribut bend legendarnog sastava Abba.

Kada je reč o dečijim predstavama, na programu su Krcko Oraščić (13. juna), Princeza na zrnu graška (14. jun) i Crvenkapa i šašavi Vule (16. juna), dok će 15. juna biti održan interaktivni naučni šou "Interaktivna otkrića".

Na Letnjoj pozornici biće izvedene i predstave Svingeri, Vesele devojke, Kako sam se nadala, dobro se nisam udala i Maca stand-up show “Dobro došli na terapiju”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!