ZABLISTALA ELENA: Uspeh takmičara paraćinske OŠ „Vuk Karadžić“ (FOTO)

Z. R.

13. 05. 2024. u 12:02

U OKVIRU školskih takmičenja pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, u Beogradu je održano Republičko takmičenje iz tehnike i tehnologije.

ЗАБЛИСТАЛА ЕЛЕНА: Успех такмичара параћинске ОШ „Вук Караџић“ (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/OŠ Vuk Karadžić

OŠ „Vuk Karadžić“ iz Potočca u opštini Paraćin postigla je sjajne rezultate. Od svih takmičara, najviše je zablistala Elena Velisavljević, učenica šestog razreda, koja je osvojila prvo mesto iz avio-modelarstva.

Foto: Fejsbuk/OŠ Vuk Karadžić

Još troje đaka osvojilo je treće nagrade i to Sofija Ilić, učenica osmog razreda, iz brodo-modelarstva, njena vršnjakinja Neda Petrović za rad po zadatku, kao i Branko Petrović, koji je takođe za rad po zadatku osvojio treću nagradu.

Iz Beograda, učenici potočke škole vratili su se kući prepuni impresija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

SNIMCI HAOSA: Jeziva tuča huligana zgrozila Evropu! Korišćene štangle, bejzbol palice, motke -  ima teško povređenih (VIDEO)