NADARENI STARTUJU PRVI: Upis u Školu za muzičke talente u Ćupriji

Z. GLIGORIJEVIĆ

29. 04. 2024. u 12:21

Škola za muzičke talente u Ćupriji upisuje učenike u školsku 2024/25. godinu.

НАДАРЕНИ СТАРТУЈУ ПРВИ: Упис у Школу за музичке таленте у Ћуприји

Foto: Dragana Selaković

Škola upisuje đake u sledećim obrazovnim profilima: muzički izvođač klasične muzike–violinista, muzički izvođač klasične muzike–violista, muzički izvođač klasične muzike–violončelista i muzički izvođač klasične muzike–kontrabasista.

Prijemni ispit će biti održan 15. juna u 10 časova.

Škola za muzičke talente organizuje i pripremu za polaganje prijemnog ispita. Budući učenici će imati priliku da se upoznaju sa školskim ambijentom i nastavnicima. Pripreme za prijemni ispit biće održane 8., 15. i 22. maja, kao i 5. i 12. jun u terminu od 10 do 17 časova.

Prijem prijava vršiće se od 18. marta do 14. juna. Rezultati prijemnog ispita biće istaknuti na oglasnoj tabli škole i sajtu škole najkasnije do 21.juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe