ZA UČESNIKE 47. FRUŠKOGORSKOG MARATONA: Vanredan autobuski prevoz u subotu, 27. aprila

Lj.P.

25. 04. 2024. u 16:11

ZA učesnike 47. Fruškogorskog maratona JGSP „Novi Sad“ u subotu, 27. aprila, od 5.45 do 10 časova (po potrebi) organizovaće vanredan prevoz iz Novog Sada za Popovicu sa dva terminala: sa Železničke stanice, polazno autobusko stajalište linija 71-74.

ЗА УЧЕСНИКЕ 47. ФРУШКОГОРСКОГ МАРАТОНА: Ванредан аутобуски превоз у суботу, 27. априла

FOTO.Lj.P.

Prijem putnika obavljaće se i na autobuskim stajalištima kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima) i na Bulevaru oslobođenja, autobusko stajalište Most slobode/Limanski park. Prijem putnika na ovim polascima obavljaće se i na stajalištu u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).

Povratak sa Popovice organizovaće se po završetku maratona do 22 sata, a poslednji polazak je u 24 sata. Autobusi će biti vidno obeleženi plakatima „Fruškogorski maraton“, a džcena karte u jednom pravcu je po zvaničnom cenovniku 65 dinara ukoliko se kupuje putem e-novčanika, odnosno 100 dinara ako se kupuje kod vozača. Na vanrednim polascima ne važe pretplatne, kao ni povlaštene karte.

Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu na platou ispred Železničke stanice, u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka, putem e-novčanika i kod vozača. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

Organizovan vanredan prevoz učesnika maratona biće i nedelju 28. aprila, a Polazak od Železničke stanice do Popovice biće u 10.40 časova, a povratak za Novi Sad u 15 časova.

Zbog održavanja 47. Fruškogorskog maratona, u subotu, 27. aprila privremeno će biti skraćena trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica.

Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice Fruškogorski put/Majdanska ulica (autobusko stajalište „Budžak“).

Polasci za Novi Sad obavljaju se po redu vožlje od navedene raskrsnice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)