USPEŠNI NA KUPU VOJVODINE: Mladi somborski karatisti osvojili 15 medalja

J. L.

20. 11. 2023. u 21:13

MLADI somborski karatisiti iz klubova „Ravangrad“, „Somborac“ i „Dušan Staničkov“, osvojili su 15 medalja na Kupu Vojvodine u kategoriji do 14 godina u Novom Bečeju.

УСПЕШНИ НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ: Млади сомборски каратисти освојили 15 медаља

foot: Grad SOmbor

Tim povodom njih su ugostili čelnici Grada Sombora.

-Želja da se bave sportom zaslužuje poštovanje i podršku, jer su time pokazali da žele zdrav život i zdrav razvojni put kroz fizičku aktivnost. Ponosni smo na njih i drago nam je što su pokazali da grad Sombor ima mnogo talentovane omladine koja ima šta da pokaže. Grad Sombor ulaže značajna sredstva u omladinu i sport, a kada vidimo ovoliko dece sa medaljama, znamo da su se ta ulaganja i isplatila - izjavila je zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica.

Na karate Kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade, koji se održao u Sportskom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, učestvovalo je više 400 takmičara iz 42 karate kluba. Takmičari iz tri somborska kluba su osvojili petnaest medalja, od kojih šest zlatnih, šest srebrnih i tri bronzane.

Svi takmičari koji su osvojili medalje, ostvarili su plasman na Kup Srbije koji će se održati 25. i 26. novembra u Čačku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NISAM PLANIRALA, DESILO SE Hrvatica zavolela Srbina - šta se desilo kad su pozvali njenu porodicu na slavu