IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U LESKOVCU: Počele pripreme za još jedan festival roštilja

I. M.

17. 08. 2023. u 13:53

Zbog održavanja 33. „Leskovačke roštiljijade“ za kretanje vozila biće zatvoren deo Bulevara oslobođenja, u centru Leskovca, što uslovljava i izmenu režima saobraćaja u ovom gradu.

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ЛЕСКОВЦУ: Почеле припреме за још један фестивал роштиља

foto: I.Mitić

Bulevar oslobođenja biće zatvoren u periodu od 19. do 28. avgusta u 16 časova, od raskrsnice sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara, kod Tehnološkog fakulteta, do raskrsnice bulevara sa Ulicom Ivana Milutinovića, kod mosta na Veternici.

Organizatori iz leskovačke Turističke organizacije su saopštili da u pomenutom periodu autobuska stajališta „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ neće biti korišćena, a zameniće ih postojeća stajališta: „Tri šešira“, „Pošta“ i „Dom partizana“.

Javni gradski prevoz za pravce prema Lebanu, Bojniku i Vučju, sa glavne autobuske stanice, odvijaće se Ulicom 28. marta, Bulevarom Nikole Pašića i Ulicom južnomoravskih brigada.

Autobusi prema Pečenjevcu kretaće se Ulicom kralja Petra Prvog, Mlinskom, Pana Đukića, dr Jovana Kašikovića, Svetoilijskom i Ulicom južnomoravskih brigada kako bi se koristilo i gradsko stajalište pod imenom „Suva reka“.

Vozači se pozivaju da se, dok traje leskovački festival roštilja, pridržavaju postavljene saobraćajne signalizacije i da se kreću regulisanim alternativnim pravcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)