ZA ČETIRI GODINE 100 KILOMETARA ASFALTA: U šabačkom kraju ne prestaju sa radovima

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

15. 08. 2023. u 17:26

Šabački gradonačelnik dr Aleksandar Pajić obišao je završne radove na asfaltiranju Radničke ulice u Cerovcu.

ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНЕ 100 КИЛОМЕТАРА АСФАЛТА: У шабачком крају не престају са радовима

FOTO v mITRIĆ

Presvalačenjem asfaltnim slojem Radnička ulica u Cerovcu dobila je novi izgled, a meštani životne uslove dostojne 21. veka.

– Ovaj put, dužine 1.600 metara, mnogo znači za sedamadesetak domaćinstava. Ne povezuje nas samo sa Valjevskim putem već i sa našim njivama, oranica tako da je od velikog značaja za sve nas – rekao je Jovan Rafailović, predsednik Saveta MZ „Cerovac“.

Za realizaciju projekta u Cerovcu, kojim je obuhvaćeno i asfaltiranje Dobravske ulice, grad Šabac izdvojio je oko 16 miliona dinara.

– Na radost svih građana grada Šapca evo na stotom smo kilometru danas ovde u Cerovcu. Ukupna dužina je 1.600 metara. Vrednost radova oko 16 miliona dinara. Ono što je bitno da ono čemu smo težili to smo ispunili – da za četiri godine za svoje sugrađane uradimo minimum 100 kilometara asfaltiranih puteva. Mi smo već u trećoj godini, nešto više od dve i po godine, taj plan ostvarili. Uradili smo četiri puta više nego što je za prethodnih šest godina urađeno. To je na ponos svima, pre svega, zbog jednog oporavljenog, stabilnog budžeta, dobrih prihoda koji se nalaze u budžetu grada Šapca – istakao je dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

Svi planirani radovi na poboljšanju putne infrastrukture na teritoriji grada Šapca nastaviće se i u narednom periodu.

– Ovo nije kraj. Nastavljamo dalje. Sve ono što smo obećali – Bukor, Krivaja, Metković – ući će u novih sto kilometara koji od današnjeg dana počinjemo da radimo – poručio je gradonačelnik Pajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)