SUTRA POČINJE IZGRADNJA NADVOŽNJAKA U SUBOTICI: Zbog zatvaranja najveće raskrsnice, gradski autobusi voziće preko Majšanskog mosta

J. L.

30. 06. 2023. u 17:40

ZBOG izgradnje podvožnjaka kod Nove opštine u Subotici, od 1. jula doći će do promena u trasama linija 3, 4, 6, 9, 10 16 i prigradska 41 gradskog saobraćaja. Umesto uobičajenim putem, autobusi će saobraćati preko Majšanskog mosta.

СУТРА ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НАДВОЖЊАКА У СУБОТИЦИ: Због затварања највеће раскрснице, градски аутобуси возиће преко Мајшанског моста

foto: TV Subotica

Linija 3 Makova sedmica - Bajski put će saobraćati preko Majšanskog mosta, ali će nakon prelaska mosta linija skrenuti u Ulicu Đure Đaković, a posle toga i u Ulicu Maksima Gorkog odakle se, od stajališta "Patrija", vraća na trasu.

Linija 4 Veliki Radanovac - Lifka će saobraćati do "Teretne stanice", zatim će skrenuti u Ulicu Jovana Mikića pa će saobraćati preko Majšanskog mosta, a nakon prelaska mosta  linija skrenuti u Ulicu Đure Đakovića, a nakon toga i u Ulicu Maksima Gorkog odakle se vraća na trasu.

Linija 6 Mali Bajmok - Vikend naselje će saobraćati do "Teretne stanice", potom će skrenuti u Jovana Mikića, pa će saobraćati preko Majšanskog mosta. Nakon prelaska mosta linija će skrenuti u Ulicu Đure Đaković, a nakon toga i u Maksima Gorkog odakle se, od stajališta "Patrija", vraća na trasu.

Linija 9 Srpski šor - ATB Sever će saobraćati redovno do Zmaj Jovine ulice zatim na raskrsnici sa Ulicom Đure Đaković će se saobraćati pravo preko Majšanskog osta, a nakon prelaska mosta autobusi će skretati u Ulicu Jovana Mikića, a kod "Teretne stanice" će se vratiti na uobičajenu trasu.

Linija 10 Palić naselje - Lifka će saobraćati do "Teretne stanice", potom će skrenuti u Jovana Mikića, a nakon prelaska Majšanskog mosta linija će skrenuti u Đure Đakovića, potom u Maksima Gorkog gde se, kod stajališta "Patrija", vraća na uobičajenu trasu.

Linija 16 Teslino naselje - Aleksandrovo će saobraćati do "Teretne stanice", odakle će skrenuti u Jovana Mikića, a nakon prelaska Majšanskog mosta linija će skrenuti u Đure Đakovića, potom u Maksima Gorkog odakle se, od stajališta "Patrija", vraća na uobičajenu trasu.

Prigradska linija 41 Subotica - Šupljak - Subotica kao i međumesne linije na potezu Subotica - Novi Kneževac će saobraćati do "Teretne stanice", potom će skrenuti u Jovana Mikića, pa preko Majšanskog mosta u Ulicu Đure Đakovića, a zatim do autobuske stanice. Stajalište "Nova opština" neće biti u upotrebi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave