SPORT I ZABAVA NA PESKU: Posetioce kupališta Peskara u Zrenjaninu tokkom jula očekuju brojnui zabavni programi (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

30. 06. 2023. u 12:00

Mesec jul, na popularnom kupalištu Peskara u Zrenjaninu, uz vreo pesak i lagodno kupanje, ambiciozno je osmišljen brojnim radionicama, sportskim nadmetanjima, kulturnim dešavanjima i dobrom zabavom.

СПОРТ И ЗАБАВА НА ПЕСКУ: Посетиоце купалишта Пескара у Зрењанину токком јула очекују бројнуи забавни програми (ФОТО)

Aleksandar Šakić

Turistička organizacija grada Zrenjanina, već u subotu prvog julskog dana i nedelju 2.jula priprema dve zanimljive manifestacije namenjene najmlađim posetiocima, Peskarijadu u subotu i Peskulturu u nedelju.

U okviru Peskarijade u subotu 1.jula od 17.30 časova, planirano su dečije igre bez granica, uz razna nadmetanja u spretnosti na pesku, nožni bilijar, takmičenje u pravljenju figura od peska, razne radionice i škola plivanja za najmlađe. 

U nedelju 2.jula u okviru manifestacije Peskultura, biće organizovana mala arheološka radionica traženja kostiju mamuta u pesku, čitanje zanimljivih knjiga iz frižidera sa bibliotekarima, riča o školjkama i još puno zanimljivih sadržaja, uz odbojku i mali fudbal na vrelom pesku.

Ove dve manifestacije, kako najavljuju iz Turističke organizacije Zrenjanina, planiraju se i za naredne julske vikende, uz još raznovrsnije sadržaje.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)