ZBOG GUŽVI LEKARI ĆE RADITI DUŽE: U Domu zdravlja „Novi Sad” počelo izdavanje lekarskih uverenja budućim srednjoškolcima

J. S.

26. 06. 2023. u 16:02

U DOMU zdravlja „Novi Sad” u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje, više škole i na fakultete. Pregledi se rade u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika u ambulanti na novosadskom naselju Liman (Bulevar cara Lazara br. 77) na II spratu (javiti se u sobe br. 244 i 245).

ЗБОГ ГУЖВИ ЛЕКАРИ ЋЕ РАДИТИ ДУЖЕ: У Дому здравља „Нови Сад” почело издавање лекарских уверења будућим средњошколцима

DZ "Novi Sad" - sajt

Sa sobom treba poneti izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno svu medicinsku dokumentaciju koju dete poseduje, dokument sa slikom (đačka knjižica, lična karta ili pasoš).

- Zbog očekivanih gužvi, od 29. 6. 2023. godine moguće je dobiti termin za preglede predviđene za 3. 7, 4. 7. i 5. 7. 2023. godine na šalteru za informacije od 7.00 do 12.00 sati. S obzirom na to da se očekuje veći broj učenika, 3. 7. i 4. 7. 2023. godine lekari će raditi od 7.00 do 20.00 sati - navode iz Doma zdravlja.

Podsetimo, po nalogu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, lekarska uverenja za srednje škole se šalju elektronskim putem.

Lekarska uverenja se naplaćuju prema cenovniku Doma zdravlja „Novi Sad” koji je istaknut na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije