PODRŠKA ŽENAMA U PRIVREDI: Projekat "Osnažena žena-jača porodica" i u Vrnjačkoj Banji (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

22. 06. 2023. u 10:42

EDUKATIVNI Projekat „Osnažena žena-jača porodica“ koji za cilj ima jačanje psiho-socijalnog i ekonomskog položaja žena u društvu, realizovan je i u Vrnjačkoj Banji.

ПОДРШКА ЖЕНАМА У ПРИВРЕДИ: Пројекат Оснажена жена-јача породица и у Врњачкој Бањи (ФОТО)

Opština Vrnjačka Banja

Ovom prilikom održano je predavanje na kojem su učesnice mogle da saznaju koja su im državna podsticajna sredstva za pokretanje vlastitog biznisa na raspolaganju, kako da pokrenu i unaprede svoje već postojeće poslove, potom prezentacija o Urbanim farmama, a realizovane su i psihoterapeutske radionice.

- Kroz ovakve projekte svi zajedno možemo mnogo da doprinesemo ravnopravnom i aktivnom učešću žena u privredi, a bez toga nema ni rodne ravnopravnosti, pa tako ni poštovanja ljudskih prava – rekao je Boban Đurović, predsednik vrnjačke opština pozdravljajući učesnice skupa.

Opština Vrnjačka Banja

 

Projekat „Osnažena žena–jača porodica“ koji će se sprovesti u ukupno 10 lokalnih samouprava, realizuju Fondacija „Humana srca“, organizacija „3,2,1-Srbija“ i Privredna komora Srbije, uz podršku najviših državnih institucija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima