ŠTETA NA PROCENI: Vrnjčani otklanjaju posledice elementarne nepogode

G. ĆIROVIĆ

08. 06. 2023. u 17:03

POSLE prave elementarne nepogode, obilnih padavina koje su pokrenule sve bujične vodotokove drugog reda u vrnjačkom kraju, Vrnjčani se trude da u najkraćem roku otklone posledice.

ШТЕТА НА ПРОЦЕНИ: Врњчани отклањају последице елементарне непогоде

G.Šljivić

Zadatak nije lak s obzirom da su se na udaru vodene stihije našli infrastrukturni, stambeni, poslovni, turistički i poljoprivredni objekti u Vrnjačkoj Banji, kao i u gotovo svim okolnim selima. A, kolika je ukupna šteta, koja sasvim izvesno nije mala, biće poznato narednih dana, kada nadležne službe obave svoj deo posla.

G.Šljivić

 

- Najvažnije je da niko nije nastradao i da nije bilo povređenih. Već smo započeli otklanjanje posledica, a za ozbiljnije radove na oštećenim lokalnim saobraćajnicama očekujemo i pomoć države – kaže Boban Đurović, predsednik vrnjačke opštine.

G.Šljivić

 

Ovdašnja opštinska uprava pozvala je građane, vlasnike privrednih subjekata, stambenih objekata i poljoprivrednih gazdinstava da prijave štetu nastalu u majskom i junskom nevremenu. Zahtev za prijavu, odnosno za procenu štete, može se podneti na pisarnici Opštinske uprave i to do 30. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili