KAKO DO KVALITETNIJE PONUDE U TURIZMU : U Inđiji počinje drugi Turistički samit Vojvodine

S.B.

06. 06. 2023. u 17:27

UNAPREĐENjE kvaliteta ponude u turizmu, cilj je Turističkog samita Vojvodine, koji će u svom drugom izdanju, u četvrtak i petak, 8. i 9. juna, u Inđiji okupiti predstavnike turističke privrede.

КАКО ДО КВАЛИТЕТНИЈЕ ПОНУДЕ У ТУРИЗМУ : У Инђији почиње други Туристички самит Војводине

S.B.

Na samitu će učestvovati turističke agencije, turističke organizacije, hotelijeri, restorateri, razvojne agencije, mediji, kulturne institucije i zainteresovani privredni subjekti.

Po rečima dr Nenada Ivaniševića, pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, Turistički samit je jedan od najznačajnijih skupova, kako za AP Vojvodinu, tako i za čitavu Srbiju i region.

- Turistički samit se realizuje kao vid podrške i podsticaja za unapređenje i umrežavanje privatnog i javnog sektora na teritoriji AP Vojvodine. Pružanjem podrške Samitu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam daje svoj doprinos unapređenju turističke ponude u Vojvodini, kroz edukaciju i povezivanje, uz saradnju kako zaposlenih u sektoru turizma Vojvodine, tako i ostalih učesnika i konzumenata, uz jačanje međusektorskih, institucionalnih i akademskih odnosa. Upravo ovakvi događaji i sinergija svih činilaca koji se bave turizmom jesu nešto što karakteriše uspešan zajednički rad, a rezultati su izuzetni statistički pokazatelji u turizmu AP Vojvodine i njenog pozicioniranja na regionalnoj i svetskoj turističkoj mapi kao i na turističkom tržištu- kaže Ivanišević.

Skup turističkih poslenika biće održan u sali Kulturnog centra u Inđiji pod pokroviteljstvom i uz podršku Ministarstva turizma i omladine, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Turističke organizacije Srbije, Vojvodine, Opštine Inđija, Privredne komore Srbije i Vojvodine.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!