PESNIČKO VEČE U PARAĆINU: Sutra predstavljanje knjige Saše Milovanovića Božimirova

Зорана Рашић
Zorana Rašić

29. 05. 2023. u 10:23

U OKVIRU obeležavanja pola veka od osnivanja paraćinskog Književnog kluba „Mirko Banjević“ sutra se u tom gradu svojim stvaralaštvom predstavlja Saša Milovanović iz Prokuplja.

ПЕСНИЧКО ВЕЧЕ У ПАРАЋИНУ:  Сутра представљање књиге Саше Миловановића Божимирова

Foto: Z. Rašić

Veliki jubilej tamošnji klub obeležava nizom književnih večeri u kojima publici promoviše rad svojih članova, a Milovanović je jedan od njih.

O njegovoj zbirci „Pesme“ govoriće profesor Ljubiša Krasić i profesor dr Predrag Jašović.

Pesničko veče će biti održano sutra od 19 sati u galerijskom prostoru Kulturnog centra, u saradnji sa ovom ustanovom.

Ulaz je slobodan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija