ILIJA BOZOLJAC UZ NAJMLAĐE TENISERE: Otvoren turnir Sportskih igara u Vranju

Дејан Ристић
Dejan Ristić

22. 04. 2023. u 12:22

Na teniskim terenima JU „Sportski objekti“ u Vranju, u organizaciji teniskog kluba DSM, otvoreno je prvo regionalno takmičenje u tenisu za dečake i devojčice do 14 godina. Organizaciju takmičenja podržao je i naš proslavljeni teniser Ilija Bozoljac.

ИЛИЈА БОЗОЉАЦ УЗ НАЈМЛАЂЕ ТЕНИСЕРЕ: Отворен турнир Спортских игара у Врању

D. ristić

- Zahvaljujem se gradonačelniku na ukazanoj časti da otvorim ovaj turnir. Pozdravljam sve i u ime Sportskog centra „Novak“ i želim mojim budućim kolegama, mladim sportistima, sreću u daljem razvoju i karijeri - rekao je Bozoljac. 

Direktorka za tenis Sportskih igara mladih Višnja Popović je rekla da je prvi put u Vranju, da ceo kompleks jako dobro izgleda, kao i da je zadovoljna zbog velikog broja prijavljenih takmičara. 

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da su, zahvaljujući entuzijazmu i energiji direktora DSM akademije, podršci organizacije „Spirit of America“ i rukovodstvu grada, nekadašnji zapušteni teniski tereni dobili, posle rekonstrukcije, potpuno novi izgled. 

- Sada najmlađi mogu da se bave tenisom u najboljim mogućim uslvima. Konačan cilj je da dalje unapređujemo tenis u našem gradu, da i dalje ulažemo u sportsku infrastrukturu i da Grad Vranje bude prepoznatljiv na teniskoj mapi Srbije - istakao je gradonačelnik Milenković. 

Prisutnima su se obratili i direktor kluba Đorđe Merdžijević i regionalni program menadžer „Spirit of America“, Grant Piler.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije