MALIŠANI UŽIVALI U TRAGANJU ZA JAJIMA: Kreativna radionica u Jagodini (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

15. 04. 2023. u 16:40

MALIŠANI različitih uzrasta danas su se odlično zabavili u Zoološkom vrtu „Tigar“ u Jagodini, jednom od najpopularnijih turističkih ambijenata u gradu na Belici.

МАЛИШАНИ УЖИВАЛИ У ТРАГАЊУ ЗА ЈАЈИМА: Креативна радионица у Јагодини (ФОТО)

Foto: Z. Gligorijević

Jagodinski mališani uživali su u farbanju jaja i pronalaženju jaja nekoliko stanovnika zoo vrta. Po završetku ove kreativne rasdionice, izbrana su najlepša, ali i najjača jaja. Cilj ovog zanimaljivog događaja je da na najlepši način obeleže najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs. Mališani su sa velikom radošću učestvovali u radionici, a najzanimljivija im je bila potraga za sakrivenim jajima.

- Pored toga što su deca napolju, želeli smo da pokažu svu svoju kreativnost. Drago nam je što nas je vreme poslužilo i što smo ovako lep dan iskoristili za druženje sa decom i da sa njima podelimo prazničnu radost. Interesovanje mališana za učešće u ovoj kreativnoj radionici bilo je veliko. Pored toga, deca su se družila sa životinjama, mazila ih i zbližila se sa njima – kaže Ivana Ristić Ilić, direktorka jagodinskog zoo vrta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost