U OKVIRU PROJEKTA „MUZIKA NADE“: OMŠ „Milenko Živković“ iz Paraćina na koncertu na Kolarcu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

04. 03. 2023. u 10:55

PARAĆINSKA Muzička škola „Milenko Živković“ konkurisala je i ušla u Projekat društvene transformacije „Muzika nade“, koji je jedinstven program u Srbiji nastao u saradnji sa čuvenim El sistema pokretom, proglašenim od strane Uneska za najbolji socijalno inkluzivni program na svetu.

У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „МУЗИКА НАДЕ“:  ОМШ „Миленко Живковић“ из Параћина на концерту на Коларцу

Foto: Printskrin/Paraćin.rs

U okviru tog projekta paraćinska muzička škola ponudiće svojim učenicima najkvalitetnije muzičko obrazovanje, a u skladu sa tim je i najavljena poseta „Kolarcu“  u Beogradu 10. marta, gde će učenici sa odseka trube odgledati nastup vrhunskog muzičara Pača Floresa iz Venecuele sa Beogradskom filharmonijom.

Koncert će pratiti polaznici trube od prvog do četvrtog razreda. Biće to za njih veliki događaj jer će prvi put moći da vide i slušaju jednog od najvećih virtuoza na ovom instrumentu u svetu.

Kako navodi Simonida Pešić, v. d. direktora OMŠ „Milenko Živković“, ova ustanova uveliko je angažovana na tome da dva strana predavača uskoro dođu u Paraćin i rade sa nastavnicima i učenicima na usavršavanju njihovih veština, muzičkih talenata i znanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)