POZIV OPŠTINE DESPOTOVAC: Građani da daju predloge za javna priznanja

Z. GLIGORIJEVIĆ

02. 03. 2023. u 14:20

KOMISIJA za dodelu priznanja i nagrada opštine Despotovac raspisala je javni poziv za dostavu inicijativa za dodelu javnih priznanja i nagrada povodom Dana opštine Despotovac.

ПОЗИВ ОПШТИНЕ ДЕСПОТОВАЦ: Грађани да дају предлоге за јавна признања

Foto: Z. G.

Inicijativu za proglašenje počasnog građanina opštine Despotovac za lice koje nema prebivalište na području opštine Despotovac i koje je svojim radom i zalaganjem dalo izuzetan doprinos razvoju opštine Despotovac i afirmisalo njene vrednosti u zemlji i svetu, mogu podneti pravna lica sa sedištem u opštini Despotovac, najmanje petnaest odbornika Skupštine opštine Despotovac ili grupa od najmanje sto građana sa prebivalištem u opštini Despotovac.

Inicijativu za dodelu javnih Plakete opštine Despotovac i Povelje opštine Despotovac pravnim licima sa sedištem u opštini Despotovac i pojedincima sa prebivalištem u opštini Despotovac, za dugogodišnji doprinos razvoju opštine Despotovac, njenoj afirmaciji, za izuzetne rezultate u svim sferama rada i stvaranja, kao i za humana dela i dela požrtvovanja vredna poštovanja, mogu podneti pravna lica sa sedištem u opštini Despotovac, najmanje petnaest odbornika Skupštine opštine Despotovac ili grupa od najmanje sto građana sa prebivalištem u opštini Despotovac.

Inicijativu za dodelu nagrade Opštine Despotovac mogu podneti pravna lica i pojedinci.

Rok za dostavljanje obrazloženja inicijative za dodelu javnih priznanja i nagrada je 20. maj. Adresa za dostavljanje je: Opština Despotovac s naznakom „Komisija za dodelu priznanja i nagrada”, Ulica Milosava Zdravkovića Resavca br.4 35213 Despotovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna