IZBOR ZASLUŽNIH: Opština Lapovo poziva građane da predlože pojedince i ustanove za dodelu nagrada

Z. GLIGORIJEVIĆ

01. 03. 2023. u 19:26

SKUPŠTINA opštine Lapovo raspisala je javni poziv za prikupljanje predloga za dodelu nagrada i priznanja opštine Lapovo za tekuću godinu.

ИЗБОР ЗАСЛУЖНИХ: Општина Лапово позива грађане да предложе појединце и установе за доделу награда

Foto:Z.Gligorijević

Priznanja i nagrade biće dodeljeni preduzećima, institucijama, ustanovama i pojedincima za postignute uspehe i stvaralački doprinos u oblasima privrede, nauke, obrazovanja, informisanja, zdravstva, industrije, pronalazaštva, kulture, sporta, saradnje, akcijama humanitarnog karaktera i sličnih oblasti. Inicijativu za dodelu nagrada i priznanja mogu podneti ustanove, preduzeća i druge institucije i organizacije, grupe građana i pojedinci. Inicijativa se posnosi u vidu predloga, koji treba da sadrži ime ili naziv lica koje se predlaže za nagradu i priznanje, oblast u kojoj je ostvaren uspeh ili stvaralački doprinos i obrazloženje koje će sadržati opis postignutog uspeha ili stvaralačkog doprinosa i potpis ili pečat predlagača.

Rok za podnošenje predloga je ponedeljak, 6. mart.

Predlozi se mogu poslati poštom na adresu Opština Lapovo, Ulica Njegoševa broj 18, predati na pisarnici opštine Lapovo ili poslati na meil adresu office@lapovo.ls.gov.rs sa naznakom „za Komisiju za obeležavanje praznika i dodelu priznanja i nagrada opštine Lapovo“.

Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja i nagrada utvrdiće konačan predlog odluke o dodeli priznanja i nagrada i podneti Opštinskom veću opštine Lapovo na konačno odlučivanje.

Priznanje i nagrade biće dodeljeni na svečanoj sednici Skupštine opštine Lapovo 17. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)