OD CIVILNE ZAŠTITE, DO POSKUPLJENJA: Održana sednica SO Ćuprija (FOTO)

Z. GLIGORIJEVIĆ

27. 02. 2023. u 14:46

ODBORNICI Skupštine opštine Ćuprija na današnjoj sednici usvojili su odluku o organizovanju i funkcionisanju Civilne zaštite.

ОД ЦИВИЛНЕ ЗАШТИТЕ, ДО ПОСКУПЉЕЊА: Одржана седница СО Ћуприја (ФОТО)

Foto: SO Ćuprija

Na taj način u ovoj opštini aktuelizovan je nekadašnji koncept društvene samozaštite i to u sferi zaštite društvene zajednice, pre svega, od elementarnih nepogoda. Na sednici su utvrđena načela i organizacija Civilne zaštite.

Odbirnci su usvojili predlog Predškolske ustanove „Dečija radost“ da ova ustanova može da poveća ili smanji broj dece u vaspitnim grupama za 20 odsto.

Usvojen je i Akcioni plan o kontroli i smanjenju populacije napuštenih životinja do 2025, godine. Odluka o programu korišćenja budžetskih sredstava za zaštitu životne sredine, kao i godišnji izveštaj o radu u prethodnoj i plan za ovu godinu dobili su „zeleno svetlo“.

Foto: SO Ćuprija

Prihvaćen je i novi cenovnik usluga KJP „Ravno 2014“. Zbog rasta ulaznih troškova, cene vode i kanalizacije porasle su za 20 odsto, iznošenja smeća za 12 odsto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe