LOZNICA UZ MEŠTANE TRŠIĆA: Vukovo rodno selo dobija stadion do kraja godine

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

23. 02. 2023. u 17:53

VUKOV Tršić će, do kraja godine, dobiti stadion za ovdašnji klub, a radove je obišao Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice.

ЛОЗНИЦА УЗ МЕШТАНЕ ТРШИЋА: Вуково родно село добија стадион до краја године

Foto V Mitrić

Sledi druga faza radova, koja podrazumeva izgradnju tribina, svlačionica i pratećih objekata, kao i ozelenjavanje terena. Petrović kaže da je milina kada se radi sa ljudima poput „Tršićana, koji i solidarnošću i ljubavlju, i rečju i delom, pokazuju ljubav prema selu, meštanima i FK Tršić, miljeniku sela.

Koliko pre nekoliko meseci na tom prostoru bila je njiva, podseća Zoran Marjanović, zamenik predsednika FK Tršić. Meštani su skupili novac da je otkupe, a onda je, veli, došao gradonačelnik Petrović, najavio pomoć i podršku i učinio više i od očekivanog.

- Ovo je velika radost za sve nas što će selo da dobije stadion i kakvu pažnju imamo od gradonačelnika i gradske vlasti, koju on predvodi i, nema sumnje, na kraju godine biće ovo mesto za ponos, ne samo Tršićanima - kaže Marjanović. -Ovo će biti mesto za treninge, utakmice, za rekreaciju meštana, pre svega mladih, ali i naših sve brojnijih gostiju u znamenitom mestu Tršić, kako je, i zvanično, s razlogom, nazvano. U našem klubu igraju, uglavnom, mladići iz našeg sela. Igraju amaterski i s ljubavlju, onako kako je najlepše. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)