GRADONAČELNIK NOVOG SADA UGOSTIO ŠAMPIONKE : Vaterpolistkinje Vojvodine u Gradskoj kući

S. BAJIĆ

13. 02. 2023. u 16:37

VATERPOLISTKINjE Vojvodine, koje su treći put zaredom osvojile Kup Srbije, bile su danas u Gradskoj kući gošće Milana Đurića, gradonačelnika, i Ognjena Cvjetićanina, člana Gradskog veća zaduženog za sport Novog Sada.

ГРАДОНАЧЕЛНИК НОВОГ САДА УГОСТИО ШАМПИОНКЕ : Ватерполисткиње Војводине у Градској кући

Pres služba grada

 Dvostruke šampionke Srbije i osvajačice dve „duple krune“, primile su čestitke za uspeh, koji je po rečima gradonačelnika Đurića, obradovao ljubitelje sporta u Novom Sadu.

- Kao što je naš grad osvojio duplu krunu, mislim na Evropsku prestonicu kulture i Omladinsku prestonicu Evrope, tako ste nas vi obradovale osvojivši trofej. Najveći ponos je stajati ovde pred vama koje ste ove godine osvojile čak treći seniorski Kup Srbije zaredom. Čast nam je što mnoge od vas predstavljaju našu zemlju, nastupajući za reprezentaciju Srbije. Česttke pripadaju Upravi i trenerima jer ste kao klub prava inspiracija za sve da se bave sportom, a posebno za devojčice koje će krenuti vašim stopama, nadamo se u što većem broju- rekao je gradonačelnik Đurić i naglasio da Grad i Gradska uprava za sport i omladinu osluškuju potrebe sugrađana ali i ulažu u što bolje uslove za treniranje.

Sa svoje strane, Slađana Drezgić, trener ženske sekcije vaterpolo kluba Vojvodina, naglasila da će nastaviti stazom uspeha.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici