POTREBNA OBUĆA I ODEĆA ZA DECU I ODRASLE: Opština i Crveni krst Beočina organizuju akciju za pomoć porodicama posle požara u Kolonijama

Lj.P.

20. 01. 2023. u 11:41

OŠTINA Beočin i Crveni krst iz tog mesta uputili su poziv svim ljudima dobre volje da im se pridruže u akciji prikupljanja pomoći sugrađanima koji su oštećeni požarom u Kolonijama. Stanovnocima ovog naselja koji su u požaru u četvrtak ujutro ostali bez krova nad glavom, potrebna je garderoba, školski pribor i druge stvari.

ПОТРЕБНА ОБУЋА И ОДЕЋА ЗА ДЕЦУ И ОДРАСЛЕ: Општина и Црвени крст Беочина организују акцију за помоћ породицама после пожара у Колонијама

FOTO. Lj.P.

Za ove porodice, posebno u ovim hladnim danima, potrebna je toplija odeća i obuća, dečiji skafanderi, pidžame, veš, peškiri, pelene, školski pribor i dr.

Svi koji žele da se priključe akciji prikupljanja pomoći, garderobu i stvari, mogu dostaviti u prostorijama Crvenog krsta u Beočinu, ulica Svetosavska br. 2 danas (petak, 20. januar) do 18 časova ili u subotu 21. januara od 9 do 13 časova kao i naredne nedelje svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Trenuto je najpotrebnija obuća, zimska garderoba i veš kako za decu tako i za odrasle!

Opština Beočin obezbedila je smeštaj i pakete prve pomoći za sugrađane čiji su domovi zahvaćeni požarom koji je u četvrtak izbio u ulici Miloša Obilića u Kolonijama.

Predsednica opštine Beočin, Biljana Janković obišla je sa svojim saradnicima porodice u Kolonijama kako bi se ustanovile prioritetne potrebe građana. Opština Beočin je svima omogućila smeštaj u kongresnom centru „Ceptor“ na Andrevlju a oni koji su želeli i kojima je smeštaj bio neophodan su odmah juče prevezeni i smešteni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!