OVO JE ĐORĐE KOJI JE NESTAO U ZAPADNOJ MORAVI: Pre pet godina ostao bez oca, sanjao da radi kao policajac (FOTO/ VIDEO)

S. BABOVIĆ

05. 07. 2022. u 11:22

ĐORĐE Nedeljković (21) iz Kruševice kod Kruševca, koji je juče oko 17 sati nestao u Zapadnoj Moravi u ataru sela Jasika, bio je zaposlen u fabrici DC SMIT već godinu dana. Kako saznajemo, završio je Politehničku školu „Milutin Milanković”, ali mu je želja oduvek bila da nosi policijsku uniformu.

ОВО ЈЕ ЂОРЂЕ КОЈИ ЈЕ НЕСТАО У ЗАПАДНОЈ МОРАВИ: Пре пет година остао без оца, сањао да ради као полицајац (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: Društvene mreže

Na društvenim mrežama prijatelji mladića objavljuju oproštajne poruke, u neverici.

- I u fabrici je ljudima teško, javio sam šta se desilo - kaže za „Novosti” Đorđev stric Milomir Nedeljković.

- On živi sa majkom Milicom i sa mlađim bratom, pre pet godina ostali su bez oca. Tuga velika.

Neutešni stric nam svedoči da je Đole, kako su ga zvali u porodici, bio vrlo vredan. Nije imao poroka, svojevremeno se bavio sportom, ali ne i plivanjem. Mlađi brat J. N., koji je, nažalost, video kako njegovog brata guta reka, tek što je završio osmi razred. Celu situaciju teško podnosi.

- Dežurna služba Vatrogasno-spasilačke jedinice Kruševac dobila je juče u 18.15 dojavu da je na potezu sela Jasika i Kikljun, na oko kilometar uzvodno od mosta u Jasici, nestalo lice - navodi izvor “Novosti”.   

Pretraga je krenula sa šest članova Tima za spasavanje na vodi, tri čamca sa pratećom opremom, kao i vatrogascem-spasiocem i dva vozila sa opremom.

Kako su „Novosti” objavile, pripadnici Tima za spasavanje na vodi nastavili su jutros pretragu terena u dva čamca, od dela reke tzv. uvale Kanal, gde su braća sišla u reku, pa nizvodno do ispod jasičkog mosta. Zaustavljali su se i uskakali u vodu čim bi primetili bilo šta što je moglo da ukaže na neki trag.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere