NOĆNI BAZAR NA MALOJ PIJACI U Zrenjaninu se okupio velikih broj malih proizvođača (FOTO/VIDEO)

B. G.

25. 06. 2022. u 08:46

NOĆNI bazar u Zrenjaninu, na Maloj pijaci u Ulici Jug Bogdana, okupio je veliki broj malih proizvođača, ali i onih koji su sa celikim zadovoljstvom razgledali i kupovali ponešto iz bogate ponude proizvoda, od umetničkih slika, ukrasnih, mirisnih sveća do prerađevina od mesa, raznih vrsta sireva, kolača, štrudli sa makom, orasima, rogačem i višnjama.

НОЋНИ БАЗАР НА МАЛОЈ ПИЈАЦИ У Зрењанину се окупио великих број малих прoизвођача (ФОТО/ВИДЕО)

foto: B. Grujić

- Nije nikakva šala, prodajem mak sa štrudlom, evo probajte i uverite se u delikates - uz osmeh je poručila prodavačica Nada, okupirana velikim brojem kupaca, koji su nakon degustiranja originalnog i kvalitetnog kolača sa puno maka, želeli da ga kupe i ponesu kući.

Marija Radojčić, organizator bazara, zadovoljna odzivom posetilaca, ističe da je to pre svega porodični događaj.

- Obično je tako, kad ste u nekom drugom gradu, u nekoj drugoj zemlji, obično odete na pijacu - kaže Marija, uz napomenu da upravo zato odabrala baš pijacu, kao najbolje mesto za koncept komunikacije sa malim proizvođačima, koji su izložili svoje proizvode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)