KLINCI AMATERI BRILIJATNO GLUMILI: Premijerno izvedena predstava "Kako nastaju ružne reči"

B.G.

23. 06. 2022. u 16:16

NAJMLAĐI članovi amaterskog pozorišta Đorđe Damjanov Đekša iz sela Jaša Tomić, premijerno su izveli predstavu "Kako nastaju ružne reči", autora Duška Radovića, u režiji Darka Grahovca, koji je i sam ponikao u ovom pozorištu.

КЛИНЦИ АМАТЕРИ БРИЛИЈАТНО ГЛУМИЛИ: Премијерно изведена представа Како настају ружне речи

Foto: S.Mladenovski

- Lepo je bilo videti na sceni mlade glumce, koji su imali veliku podršku  vršnjaka, ali i roditelja - poručuju iz pozorišta Đorđe Damjanov Đekša, uz poruku da je osim narativnog, predstava imala i edukativni karakter.

 

BONUS VIDEO:

SENZACIONALNO OTKRIĆE: Naselje iz 9. i 10. veka na granici Kruševca i Trstenika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)