RADOVI NA CEVOVODU U RASINSKOM OKRUGU: Kruševac, Aleksandrovac, Ćićevac i deo Trstenika sutra bez vode

S. Babović

03. 06. 2022. u 21:20

DEO Rasinskog okruga koji se snabdeva iz akumulacije Ćelije ostaće bez vode 4.juna tačno u 1 sat za ponoći,a normalizacija u vodosnabdevanju očekuje se 5. juna do podneva.

РАДОВИ НА ЦЕВОВОДУ У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Крушевац, Александровац, Ћићевац и део Трстеника сутра без воде

Foto: S. Babović

Planiran prekid u distribuciji usled radova na magistralnom cevovodu u naselju Lipovac kod Kruševca ostaviće bez vode Kruševac,Aleksandrovac,Ćićevac i deo Trstenika.Samo na ulicama Kruševca biće 38 cisterni.

Foto: S. Babović

- Planirane su izuzetno značajne aktivnosti na magistralnom cevovodu F 1000, a odnose se na zamenu dotrajalog ventila na muljnom ispustu u Lipovcu, kompletno ispitivanje merne opreme i usklađivanje sa automatskim radom, koji se prati u komandnom centru, kao i remont ventila, koji regulišu protok vode, ugradnja novog merača hlora na dovodnom cevovodu ispred rezervoara i ispiranje cevovoda-predočeno je u Gradskoj upravi.

Foto: S. Babović

Za naseljena mesta na teritoriji Kruševca,koja su priključena na regionalni sistem vodosnabdevanja biće obezbeđeno 20 stacionarnih i 18 pokretnih cisterni,odnosno autocisterna za Ćićevac.Trstenička naselja koja koriste kapacitete Fabrike vode u Majdevu,JKP Komstan obezbediće autocisternu,dok će JKSP istu alternativu obezbediti za  Aleksandrovac.

Foto: S. Babović

- Planirani radovi otpočinju u subotu u 7 sati,a završiće se istog dana u 20 sati kada će se krenuti sa puštanjem vode u sistem-predočeno je u Gradskoj upravi.-Normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje, sukcesivno na svim područjima do 12 sati u nedelju 5.juna. Voda koja će biti puštena u tom periodu može se koristiti za sanitarne potrebe, a za piće će biti u upotrebi, po dobijanju dozvole Zavoda za javno zdravlje Kruševac.

Za informisanje građana u periodu isključenja biće na raspolagnju brojevi telefona: 037/415-301, 037/415-305 i 064/824-95-00,a sve potrebne informacije biće objavljivane i na sajtu kruševačkog vodovoda www.vodovodks.co.rs i putem medija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom