VREME RADOSTI NA DAN PORODICE: Celodnevni program za najmlađe u gradskom parku u Vranju

J. S.

15. 05. 2022. u 18:10

U GRADSKOM parku jutros je otvoren sada već tradicionalni Dečiji festival „Vreme radosti“. Gradonačelnik dr Slobodan Milenković svečano je otvoriti festival, a mnoštvo sadržaja već prvog sata festivala privuklo je veliki broj ljudi u gradskom parku.

ВРЕМЕ РАДОСТИ НА ДАН ПОРОДИЦЕ: Целодневни програм за најмлађе у градском парку у Врању

Foto:J.S.

Ovaj festival simbolično se organizuje na Svetski dan porodice. U ostatku programa, pripremljene su su interaktivne predstave  predškolaca iz ustanove „Naše dete“, nastupa i hor Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ i OŠ „J.J.Zmaj“, publika će videti   muzički, scenski i folklorni nastupi učenika osnovnih škola i dečiju lutkarsku predstavu  pozorišta „Bora Stanković“ i učesnike plesnog kluba „Feniks“. 

Foto:J.S.

 

Na veliku radost mališana na manifestaciji su se pojavili i kostimirani animanoti, koji su privukli veliku pažlju.

Na sportskom terenu Gimnazije  postavljeni su  punktovi vojske, policije i Crvenog krsta, dečji rekviziti sa dvorcem na naduvavanje.

Manifestacija traje do 19 sati. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PEČAT VEKOVNOM PRIJATELJSTVU: Izložba „Kraljevo u srpsko-francuskim vezama“ povodom imendana grada na Ibru (FOTO)