PROCVETAO CENTAR SOMBORA: Počeo međunarodni festival cveća

J. L.

14. 04. 2022. u 17:10

MEĐUNARODNI festival cveća i ove godine počeo je na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, a ljubitelji cveća i zelenila do 16. aprila imaće priliku da razgledaju, kupe i potraže inspiraciju za kreiranje svoje zelene oaze.

ПРОЦВЕТАО ЦЕНТАР СОМБОРА: Почео међународни фестивал цвећа

foto: Grad SOmbor

Građani će moći da pronađu veliki broj različitih vrsta biljaka iz veoma bogate ponude izlagača, kao i da kupe nešto što im se sviđa i samim tim bogate svoj životni prostor određenim zelenim elementima. Takođe se mogu naći predmeti starih zanata, kao i drugi proizvodi koji su u skladu sa motivom manifestacije.

- Verujem da je zainteresovanost kako posetilaca, tako i izlagača na visokom nivou, ali bih iskoristio priliku da sve ljubitelje cveća, biljaka i zelenila, po čemu je naš grad poznat, pozovem da se prošetaju i da posete ovogodišnji festival, pogotovo po ovako lepom vremenu - poručio je pomoćnik gradonačelnika Siniša Borota.

Direktorica Turističke organizacije grada Sombora, Zdenka Mitić, istakla je da Međunarodni festival cveća svojom specifičnom ponudom tradicionalno privlači mnogobrojne posetioce.

- Turistička organizacija gada Sombora već godinama u nazad podržava ovaj lepi festival, koji je zaista postao jedan od simbola našeg grada. Jako je lepo i važno da imamo i ovakvu manifestaciju, jer ona omogućava da naš Sombor u aprilu mesecu još više zazeleni i zašareni, a naročito je interesantno za sve ljubitelje baštovanstva i cveća - rekla je Mitić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)