"DOM JEDINSTVEN U SRBIJI": Miloš Vučević sa penzionerima u Kaću (FOTO)

Novosti online

18. 03. 2022. u 13:30

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević obišao je novi objekat Doma penzionera u Kaću, u koji je uloženo oko 70 miliona dinara, saopštila je gradska uprava tog grada.

ДОМ ЈЕДИНСТВЕН У СРБИЈИ: Милош Вучевић са пензионерима у Каћу (ФОТО)

Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

- Objekat je fantastičan i kao isključivo namenjen za penzionere, jedinstven je u Srbiji. To je naša zajednička pobeda, jer nekada se moglo samo maštati, a danas smo uspeli da realizujemo ovakav projekat. Dom će biti zajednička kuća građana Kaća, i siguran sam da će je naši penzioneri čuvati kao što su čuvali i stvarali našu državu, uvek vodeći računa o opštem interesu - naglasio je gradonačelnik Novog Sada.

- Izgradnjom ovog objekta želeli smo da vam se zahvalimo na svemu što ste učinili i što ste pomogli državi kada je bilo najteže. Umesto da prihoduje od prodaje ove parcele, Grad je toliko ekonomski ojačao da je mogao da izgradi ovakav objekat za penzionere. Kać je gotovo u potpunosti infrastrukturno opremljen, ostalo nam je da sredimo fiskulturnu salu u OŠ ''Đura Jakšić''. Pred velikim smo izazovima, a siguran sam da ljudi u trećem životnom dobu razumeju koliko je teško za našu zemlju da izdrži sve ove oluje i koliko se trudimo da sačuvamo mir i stabilnost. Brednost izvedenih radova i opremanja Doma je više od 70 miliona dinara - zaključio je Vučević.

BONUS VIDEO - Vujović, Jovanov, Popović i Kebara obišli Mačvanski okrug

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave