OBNOVLJEN MOST PREKO KANALA KOD KAĆA: Ponovo uspostavljen saobraćaj na delu vrlo prometnog lokalnog puta

Z. GRUMIĆ

10. 03. 2022. u 14:14

SAOBRAĆAJ na mostu preko kanala na delu lokalnog puta Novi Sad–Kać, koji je bio obustavljen 20. februara radi popravke oštećenja na mostu, danas je ponovo uspostavljen.

ОБНОВЉЕН МОСТ ПРЕКО КАНАЛА КОД КАЋА: Поново успостављен  саобраћај на делу врло прометног локалног пута

Z. Grumić

SAOBRAĆAJ na mostu preko kanala na delu lokalnog puta Novi Sad–Kać, koji je bio obustavljen 20. februara radi popravke oštećenja na mostu, danas je ponovo uspostavljen.

Kako je saopštila novosadska Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije, u proteklom periodu obavljeni su radovi na popravci krilnih zidova mosta kao i kolovoza na njegovom prilazu, što je zahtevalo privremenu obustavu saobraćaja na tom putnom pravcu.

- Sanacijom uočenih oštećenja, stvoreni su uslovi da se ta deonica ponovo pusti u saobraćaj – navedeno je u saopštenju.

Lokalni put između Novog Sada i Kaća, u javnosti prepoznatljiv po nazivu „stari kaćki put“, deonica je kojom u toku dana, između grada i tog prigradskog naselja, prođe nekoliko hiljada vozila.

Saobraćaj je u proteklih 18 dana bio obustavljen na malom mostu preko odvodnog kanala, koji se nalazi na putnom pravcu u produžetku nadvožnjaka auto-puta Subotica-Novi Sad-Beograd, jer se zbog kiše i drugih atmosferskih neprilika, odronio deo kolovoza tik uz mostić što je predstavljalo opasnost za vozače.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024