KOVID U NEGOTINU: Obolelo još 16 dece i mladih

S. M. J.

04. 02. 2022. u 14:03

BROJ kovid pozitivnih pacijenata u opštini Negotin povećava se iz dana u dan. Trenutno ih je 728 aktivno pozitivnih, od kojih 129 novoobolelih.

КОВИД У НЕГОТИНУ: Оболело још 16 деце и младих

Foto: S.M.J.

Prisustvo virusa korona laboratorijski je u poslednjih 48 sati u laboratoriji negotinskog Doma zdravlja potvrđen kod 129 od 246 testiranih, što čini čak 52,4 odsto. Među novoobolelima je čak 16 dece od dve do 18 godina.

U negotinskoj bolnici, na kovid odeljenjima, još jedna je osoba preminula od posledica virusne infekcije, treća od početka februara. Od upale pluća leči se 38 kovid pozitivnih bolesnika, od kojih je samo u poslednja dva dana primljeno 11. Na kiseoničkoj podršci je njih 30.

Povećan je i broj pacijenata u kovid ambulanti koja od nedavno radi od 7 do 22 časa. U poslednja dva dana lekarsku pomoć je potražila 221 osoba, od kojih se njih 138 javilo prvi put sa nekim od simptoma, a 83 su došli na kontrolni pregled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove