DEČJA PREDSTAVA PRVA NA REPERTOARU: NP „Sterija“ iz Vršca 13. januara otvara svoja vrata

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

12. 01. 2022. u 20:44

NARODNO pozorište „Sterija“ iz Vršca prvu predstavu u 2022. godini simbolično će odigrati u četvrtak, 13. januara, uoči dočeka srpske Nove godine.

ДЕЧЈА ПРЕДСТАВА ПРВА НА РЕПЕРТОАРУ: НП „Стерија“ из Вршца 13. јануара отвара своја врата

NP Sterija

Reč je o novogodišnjem kvizološkom šou za decu „Vukovi i cvećke za Novu godinu bez greške“, koju će izvesti od 18 časova.

Sve ostale dečje predstave na januarskom repertoaru biće odigrane u standardnom terminu – nedeljom od 11 časova. Osim domaćih „Tri praseta“ i „Tajne jednog strašila“, za vršačke mališane će 30. januara biti izvedena i gostujuća predstava „Kralj lavova“.

Od predstava „za odrasle“ prva na repertoaru je „Bračni krug“ 15. januara od 20 časova, dok će „Falstaf i vesele žene vindzorske“ biti odigrana u istom terminu 18. januara.

Tu su i „Suze svetog Lavrentija, „Erotski tehničar“ Udruženja umetnika Srbije „Svarog“, „Heroj nacije“ i „Ljubavnici su večni“ na rumunskom jeziku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POČAST VOJNICIMA STRADALIM U NATO AGRESIJI: Kod Smedereva obeleženo 25 godina od pogibije  Blagoja Radića i Roberta Lajčaka (FOTO)