DAROVI OD SRCA DECI SA KOSMETA: Divan gest penzionerke iz RS

M. R.

31. 12. 2021. u 08:45

DA humananost uvek pronađe put pokazuje nam i primer Mlađenke Štake, penzionerke iz Istočnog Novog Sarajeva, koja je u susret hladnom zimskom periodu i praznicima, dečici iz sela Banje, na Kosovu i Metohiji, poklonila 36 kompleta kapa i šalova.

ДАРОВИ ОД СРЦА ДЕЦИ СА КОСМЕТА: Диван гест пензионерке из РС

Foto Privatna arhiva

Ona je od svoje skromne penzije dve godine kupovala materijal i sama isplela sve kape i šalove koji su obradovali mališane iz Osnovne škole "Milun Jakšić" u selu Banje.

- Isplela sam kape i šalove za decu sa Kosova i Metohije da im na taj način poručimo da nisu sami i da uvek imaju na koga da se oslone - za "Novosti" kaže ova plemenita žena. Predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, Milorad Arlov, izjavio je:

- Hvala Mlađenki u ime Odbora i u moje ime što je na ovako pažljiv i emotivan način obradovala mališane u selu Banje ispod Mokre Gore na Kosmetu. Nekad su ovakav poklon i topla pažnja veće nego planina, da deca i porodice na Kosovu i Metohiji znaju da nisu sami.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom