MENJA SE PLAN RAZVOJA OPŠTINE PARAĆIN: Javna rasprava o izmenama i dopunama traje do 3. januara 2022.

Зорана Рашић
Zorana Rašić

16. 12. 2021. u 16:49

ZAKLjUČKOM Opštinskog veća u Paraćinu od 14. decembra javnim službama, predstavnicima civilnog društva, stručnoj javnosti i svim zainteresovanim građanima upućen je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o predlogu nacrta odluke za izmenu i dopunu Plana razvoja opštine Paraćin od 2021. do 2027. godine.

МЕЊА СЕ ПЛАН РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Јавна расправа о изменама и допунама траје до 3. јануара 2022.

Foto: Z. Rašić

Zainteresovani svoje primedbe, predloge i sugestije mogu uputiti elektronskim

putem na adresu snezana_popovic@paracin.rs ili poštom na adresu Opštine Paraćin, Tome Živanovića 10, do 3. januara naredne godine.

Dokument sa nalazi na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Paraćin.

U važećem Planu razvoja opštine Paraćin definisani su prioritetni ciljevi razvoja te lokalne samouprave do 2027. godine, a najavljenim izmenama oni se dopunjuju i, između ostalog, dodaje se i šesti prioritetni cilj – razvoj digitalne infrastrukture i servisa pametnog grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)