LEPE VESTI IZ PARAĆINSKE BOLNICE: Broj obolelih od korone pao na 27

Зорана Рашић
Zorana Rašić

07. 12. 2021. u 22:58

POSLEDNjIH dana primetan je lagani pad broja hospitalizovanih na kovid-odeljenju Opšte bolnice u Paraćinu, što znači da je više otpusta nego prijema.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ ПАРАЋИНСКЕ БОЛНИЦЕ: Број оболелих од короне пао на 27

Foto: Z. Rašić

U poslednja 24 sata u bolničkoj kovid-ambulanti obavljeno je 70 pregleda, troje novih bolesnika primljeno je stacionarno lečenje, ali je zato sedmoro otpušteno sa odeljenja, tako da je danas u „crvenoj zoni“ ove bolnice na hospitalnom lečenju 27 pacijenata, dok se u izolovanoj sobi Pedijatrije leče dva deteta.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi nadaju se da će se tendencija pada broja „ležećih“ kovid-pacijenata i dalje održati, te da jučerašnje dupliranje broja pozitivnih na koronavirus na  dnevnom nivou u odnosu na prethodni dan neće uticati da se situacija pogorša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina