ALTERNATIVNIM PRAVCEM OD ZRENJANINA DO EČKE: U toku radovi na priključenju kanalizacije (FOTO)

B.Grujić

29. 11. 2021. u 16:25

ZBOG izgradnje izlivnih kolektora atmosferske kanalizacije u radno industrijskoj zoni Jugoistok, ispod državnog puta, doći će do izmene režima saobraćaja na deonici puta Zrenjanin – Ečka u utorak 30. novembra od 7 časova ujutro.

АЛТЕРНАТИВНИМ ПРАВЦЕМ ОД ЗРЕЊАНИНА ДО ЕЧКЕ: У току радови на прикључењу канализације (ФОТО)

Foto: VIK Zrenjanin

Deo pomenutog puta biće zatvoren za saobraćaj, koji će se odvijati alternativnim putem u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom, pa će za vreme trajanja radova biti obezbeđeno nesmetano kretanje vozila, uz apel vozačima da striktno poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Foto: VIK Zrenjanin

- Prema planu, radovi će trajati 15 radnih dana, a do pomeranja roka njihovog završetka može doći u slučaju loših vremenskih uslova - poručuju iz gradskog Vodovoda u Zrenjaninu.
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju