OTIŠAO ČUVAR NARODNE TRADICIJE Kraljevčani se oprostili od svog sugrađanina Zorana Jovanovića

G. ĆIROVIĆ

24. 11. 2021. u 11:51

KOMEMORATIVNIM skupom u Svečanoj sali Gradske uprave Kraljevčani su se na prigodan način oprostili od svog sugrađanina Zorana Jovanovića, estradnog radnika, osnivača, direktora i glavnog i odgovornog urednika RTV „Melos“, potpredsednika Zavičajnog društva Kraljevo i šefa odborničke grupe „Zdrava Srbija“ u lokalnom parlamentu, koji je minulog vikenda preminuo u svojoj šezdesetoj godini.

ОТИШАО ЧУВАР НАРОДНЕ ТРАДИЦИЈЕ Краљевчани се опростили од свог суграђанина Зорана Јовановића

G.Šljivić

- Jovanović je minulih nekoliko decenija obeležio društveni život grada na Ibru baveći se različitim delatnostima, od vokalnog soliste, do osnivača RTV „Melos“, baveći se i političkim aktivnostima. Iza njega ostaje praznina na medijskom nebu Srbije i Kraljeva i u političkom životu našeg grada – rekao je dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

G.Šljivić

Komemoracija Zoranu Jovanoviću

U prisustvu članova porodice, prijatelja, kolega, saradnika, poznanika i poštovaoca, osim gradonačelnika od Jovanovića se ovom prilikom oprostio i poznati estradni umetnik Radiša Urošević.

G.Šljivić

Radiša Urošević se oprašta od Zorana Jovanovića

- Bio je na svoj način zaštitni znak Kraljeva, zaštitni znak ljudi koji čuvaju našu tradiciju i srpsku narodnu muziku – naglasio je pored ostalog Urošević. - Ostaje nam da sledimo Zoranov način rada i ponašanja prema prijateljima i svima koje je voleo i koji su ga voleli. Mnogo će nam nedostajati.

G.Šljivić

Komemoracija Zoranu Jovanoviću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a