NOVA HAVARIJA NA MREŽI: Bez vode delovi Zrenjanina

B. G.

12. 11. 2021. u 16:37

STAMBENO naselje Ruža Šulman u Zrenjaninu, nakon jučerašnje havarije, danas je ponovo ostalo bez vode, zbog nove havarije u neposrednoj blizini mesta jučerašnjeg kvara na vodovodnoj mreži.

НОВА ХАВАРИЈА НА МРЕЖИ: Без воде делови Зрењанина

Foto: VIK Zrenjanin

- Od momenta prijave kvara ekipe su na terenu i rade na sanaciji, a zbog obima i vrste kvara, nezahvalno je davati procene o vremenu trajanja radova, ali je sigurno da će  potrajati više časova - ističe Siniša Gajin, PR menadžer JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin, uz napomenu da nisu retke situacije kada nakon uspešno saniranog kvara i  puštanja vode u sistem u punom pritisku, u narednih 48 časova dođe do novog kvara u neposrednoj blizini prethodnog.

- Sve se ovo dešava zbog starosti mreže i sleganja zemljišta oko cevi nakon završenih radova - dodao je Gajin, uz zahvalnost stanovnicima naselja  Ruža Šulman na strpljenju i razumevanju.

BONUS VIDEO - Srpska fabrika vakcina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina