U LESKOVCU PREMINULA JEDNA OSOBA: Šest pacijenata upućeno u druge ustanove

I. M.

11. 11. 2021. u 16:53

OD posledica infekcije virusom korona u leskovačkoj Kovid bolnici, u poslednja 24 časa, preminuo je još jedan pacijent, star 74 godine, iz Leskovca koji nije bio vakcinisan, dok je šest osoba, sa težim kliničkim slikama, upućeno u druge zdravstvene ustanove.

У ЛЕСКОВЦУ ПРЕМИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА: Шест пацијената упућено у друге установе

I.M.

Na bolničkom lečenju trenutno je 168, a na terapiji kiseonikom je 120 ljudi. U pomenutom periodu primljeno je 19, a otpušteno 10 pacijenata.

Hospitalizovane su 123 osobe iz Leskovca, 15 iz Vlasotinca, 11 iz Lebana, 10 iz Bojnika, šest iz  Medveđe i po jedna iz Crne Trave, Beograda i Negotina.

Pozitivno je 159, negativno osam, dok jedna osoba čeka rezultat testiranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani