ŠABAC: Oprema za "saobraćajce"

06. 11. 2021. u 23:37

SAVET za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima šabačkog kraja Odeljenju saobraćajne policije uručio je opremu vrednu milion dinara.

ШАБАЦ: Опрема за саобраћајце

Foto: V. Mitrić

Nova oprema nabavljena parama kroz program za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima grada Šapca služiće uglavnom, saobraćajcima na terenu.

- Kupljena je računarska oprema, fotoaparat, prsluci, ograda za obezbeđivanje terena.. U najvećoj meri radi se o opremi koja će služiti za uviđaj na mestu saobraćajnih nezgoda, a svakako olakšati i ubrzati rad kolegama na terenu – kaže Zoran Selenić, načelnik Saobraćajne policije PU Šabac.

Savet za koordinaciju poslova bezbednosti u saobraćaju na putevima u ovomdelu Srbije čini osam stalnih članova i u zavisnosti od aktivnosti koje se planiraju, nekoliko pridruženih članova.

– Lokalni Savet za bezbednost saobraćaja, jedna je od karika u lancu koje iniciraju i prate aktivnosti u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima na teritoriji grada – kaže Nemanja Pajić, predsednik Saveta za bezbednost u saobraćaju.

Stanje bezbednosti saobraćaja na putevima na području delovanja Policijske uprave Šabac, a prema podacima za prošlu godinu Odeljenja saobraćajne policije je bolje u odnosu na raniji period, navodi Selenić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)