DODELJENA PRIZNANJA OPŠTINE TRSTENIK: Novak Đoković - počasni Trsteničanin, Oktobarska nagrada - ministarki privede

S. Babović

08. 10. 2021. u 17:38

OKTOBARSKA nagrada opštine Trstenik pripala je Anđelki Atanasković, ministarki privrede, odlučeno je na današnjoj 13. sednici Skupštine opštine.

ДОДЕЉЕНА ПРИЗНАЊА ОПШТИНЕ ТРСТЕНИК: Новак Ђоковић - почасни Трстеничанин, Октобарска награда - министарки приведе

Foto OU Trstenika

Ministarki se dodeljuje ovo priznanje zbog, kako je predočeno, “izuzetnog doprinosa razvoju privrede Rasinskog okruga, pomoći lokalnoj samoupravi, kao i učešću u brojnim humanitarnim akcijama“.

Zvanje “počasnog građanina Trstenika” dobio je najbolji teniser sveta Novak Đoković, čija fondacija je izgradila obdanište u ovom gradu, a počasni građanin Trstenika je i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović. Osvajač bronzane olimpijske medalje u Tokiju, strelac Milenko Sebić dobitnik je priznanja “zaslužni građanin opštine Trstenik”, zajedno sa dr Žaklinom Ristić, direktorkom Doma zdravlja “Dr Sava Stanojević”, koji je s druge strane,kao i Narodna biblioteka “Jefimija”,dobitnik priznanja “zaslužna organizacija”.

Dobitnici “zahvalnica opštine” su Ljubiša Radojević iz Kanade, volonteeri Kancelarije za mlade, Miljan Lazetić iz Beograda, trsteničko preduzeće “Mebit”, profesorka biologije iz Lozne Dragana Jovanović, dr Pavle Topalović, sportistkinja Kristina Trošić i mali trkači,članovi štafete 4X100 metara Ognjen Petrović, Vanja Ivanović, Viktor Vukčević i Andrija Nestorović.

Lauretima će priznanja biti uručena na Dan opštine 15.oktobra u okviru svečane akademije. Odbornici su se,inače, odrekli svojih dnevnica na današnjoj sednici, za potrebe lečenje bebe Isaka Bradića, koji boluje od pankreatitisa.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)