ROK JE 17. SEPTEMBAR: Opština Rekovac poziva da se dostave predlozi nagrada za Dan opštine

Z. Gligorijević

07. 09. 2021. u 15:41

OPŠTINA Rekovac podseća preduzeća, ustanove, organizacije, preduzetnike, škole i druge ustanove i građane da mogu da daju predloge za dodelu nagrada i priznanja za 2021. godinu, povodom 17. oktobra, Dana opštine Rekovac.

РОК ЈЕ 17. СЕПТЕМБАР: Општина Рековац позива да се доставе предлози награда за Дан општине

Foto: Z.G.

Nagrade i priznanja se mogu dodeliti pravnim licima, ustanovama, nevladinim i humanitarnim organizacijama i udruženjima, preduzetnicima, školama i drugim ustanovama i pojedincima za postignute izuzetne rezultate, zasluge i doprinose u razvoju društvenih i privrednih odnosa, nauke, obrazovanja, zdravstva, kulture i umetnosti, sporta i drugih oblika stvaralaštva.

Predlozi za dodelu nagrada i priznanja sa obrazloženjem mogu se dostaviti na pisarnicu Opštinske uprave opštine Rekovac, Rekovac ili na email predsedniksorekovac@gmail.com sa naznakom „predlog za dodeli nagrada i priznanja“.

Rok za podnošenje predloga je 17. septembar do 15 časova.

Odluku o dodeli nagrada i priznanja opštine Rekovac donosi Skupština opštine Rekovac na redovnoj sednici.

BONUS VIDEO:

REPORTER "NOVOSTI" NA VRHU GRAĐENIK: Ključni položaj u Kolubarskoj bici gde su se žrtvovali junaci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede