SVE FUNKCIONIŠE I AKTIVIRA SE PREKO MOBILNE APLIKACIJE: "Harmonija" - pametna stambena zgrada u Banatu

B.Grujić

02. 08. 2021. u 15:29

OSMIŠLjENA u konceptu savremenog načina življenja, sa 3.500 kvadratnih metara stambenog i 800 kvadrata poslovnog prostora, zgrada Harmonija u Obilićevoj ulici u Zrenjaninu, novi je ponos i dika grada, zbog najsavremenijih i specijalnih izolacionih materijala koji su korišćeni u izgradnji, bezbedne i efikasne kontrole grejanja na gas, sistema hlađenja, roletni i predivnog pogleda na ceo grad.

СВЕ ФУНКЦИОНИШЕ И АКТИВИРА СЕ ПРЕКО МОБИЛНЕ АПЛИКАЦИЈЕ: Хармонија - паметна стамбена зграда у Банату

Foto: B.Grujić

- Poput Obilića, junački i hrabro, otvorili smo najsavremeniju eru gradnje, sve u zgradi funkcioniše i aktivira se putem mobilne aplikacije, koja se instalira na bilo koji smart uređaj jednim klikom - kaže Budimir Jovanović, prvi čovek uspešne zrenjaninske kompanije, koja je jedan od lidera u Srbiji u prodaji keramike, a želi da se nametne i u savremenom graditeljstvu.

Niz inovativnih rešenja tima stručnjaka koji su se maksimalno angažovali da zgrada koja ima preko 50 stanova, veličine od 40 do 165 kvadratnih metara, prelep dizajn i pogled na ceo grad sa najviših spratova, čine "Harmoniju" jednom od najsavremenijih, takozvanih pametnih zgrada na području Banata.

- Odlučio sam se za kupovinu stana u ovoj zgradi pre svega zbog poverenja u stručnjake koji su je projektovali i gradili, oduševljen sam akustikom i zvučnom i termo izolacijom - napominje jedan od stanara nove zgrade, koji se useljava u svoj novi stambeni prostor, uz napomenu da je cena kvadrata znatno niža u poređenju sa Beogradom i Novim Sadom, a kvalitet gradnje na nivou najfunkcionalnijih zgrada u istim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove