UKLANJAJU OBORENA STABLA: U Novom Sadu i okolini radnici „Zelenila“ saniraju posledice jučerašnjeg nevremena

LJ. P.

19. 07. 2021. u 13:49

TOKOM proteklog vikenda i nevremena koje je pogodilo teritoriju grada Novog Sada desila su se oštećenja na pojedinim stablima, a ekipe JKP „Gradskog zelenila“ su tokom jučerašnjeg dana i noći sanirale štetu.

УКЛАЊАЈУ ОБОРЕНА СТАБЛА: У Новом Саду и околини радници „Зеленила“ санирају последице јучерашњег невремена

Foto: Gradsko zelenilo

Štete koje su nastale su u najvećoj meri u prigradskim naseljima i to u Kisaču gde se izvalilo jedno drvo oraha, u dvorištu predškolske ustanove se izvalio javor. U Kaću je na nekoliko lokacija bilo izvaljivanje stabala koja su uklonjena u toku noći i to bor u Predškolskoj ustanovi, javor u Omladinskoj ulici, orah u ulici Svetozara Miletića, dva stabla višnje u Partizanskoj ulici, zatim rascepljivanje dve grane, na platanu i jednoj lipi.

U Budisavi je krenulo izvaljivanje omorike, a na prostoru od čenejske crkve i groblja do Temeriskog puta palo je više stabala. U samom gradu palo je drvo vrbe na Temerinskom putu 31, na Beogradskom keju 37 i 39 jedno stablo javora se rascepilo na pola.

- Radove na saniranju štete nastavljamo i danas obilaskom terena, kao i na osnovu prijava građana i inspekcije – poručuju iz „Gradskog zelenila“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVE IGRE ZA NOVE POBEDE: Nikad veća ponuda za Rolan Garos i mečeve Novaka Đokovića