NOVČANIK PUN NOVCA VRATIO VLASNICI - SVOJOJ SUGRAĐANKI: Penzioner Aleksandar Sofrenović krenuo da podigne penziju i našao dokumenta i pare

J. S.

13. 07. 2021. u 06:21

PENZIONER Aleksandar Sofrenović (na slici) iz Vranja, pronašao je kada je krenuo da podigne penziju novčanik pun novca i dokumentacije i vratio ga vlasnici.

НОВЧАНИК ПУН НОВЦА ВРАТИО ВЛАСНИЦИ - СВОЈОЈ СУГРАЂАНКИ: Пензионер Александар Софреновић кренуо да подигне пензију и нашао документа и паре

Foto J. S.

On je biciklom došao do glavne pošte u Centru Vranja i u blizini bankomata pronašao novčanik. Pošto je krenuo da podigne penziju, došao je do šaltera ne pogledavši šta ima u novčaniku.

- Samo sam sklopio novčanik koji je bio otvoren i razmišljao da čim završim posao pogledam da li ima neka adresa na koju mogu da ga vratim. Dok se čekao na šalteru razmišljao sam kako da dođem do vlasnika kada sam začuo ženu kako razgovara sa obezbeđenjem - započinje priču sedamdesetogodišnji Aleksandar.

Vlasnica novčanika je zamolila obezbeđenje da pregleda sigurnosne kamere jer je bila ubeđena da je novčanik ostavila kod bankomata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UNIVERZITETSKI KLINIČKI CENTAR KRAGUJEVAC:Ukinuta zabrana poseta pacijentima