OBELEŽENA GRADSKA SLAVA: Jagodinci se okupili u čast Svetih apostola Petra i Pavla

Z. Gligorijević

12. 07. 2021. u 15:07

POVODOM gradske slave, Svetog apostola Petra i Pavla, u sabornom hramu koji nosi ime ova dva sveca danas je služena liturgija, a Skupštini grada Jagodine rezan je slavski kolač.

ОБЕЛЕЖЕНА ГРАДСKА СЛАВА: Јагодинци се окупили у част Светих апостола Петра и Павла

FOTO: Z. G.

Sveštenik Milomir Todorović, rekao je da oni koji duhovno rukovode, molitvama daju snagu narodu da istraju u teškom vremenu i da ih savetuju i vode na pravi put.

 - Na ovaj svećani dan moram da kažem da smo u ovoj, teškoj godini borbe protiv korone, uspeli da dovedemo dva nova investitora, nemačkog proizvođača auto-delova „Fišer“ i austrijskog proizvođača elektromotornih pogona za naftne, gasne i vodovodne sisteme, koji će zaposliti nekoliko stotine radnika. Na taj način s stvara bolji životni standard, ali očekujemo i bolji priliv novca u budžet grada, koji je, opet, namenjen našim sugrađanima – rekao je gradonačelnik grada Jagodine Ratko Stevanović.

On je dodao da ne može a da ne pomene da u ovim sušnim danima, za razliku od mnogih gradova u Srbiji, Jagodina nema problema s vodosnabdevanjem i da svojim sugrađanima ne ograničava potrošnju vode, zahvaljući blagovremenog ulaganju lokalne samouprave u sistem za proizvodnju vode.

Direktor Sportskog centra „Jassa“ Zoran Gligorijević, prošlogodišnji kolačar, slavski kolač je predao odborniku Goranu Jeličiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)